Idag tenkte jeg å dele tips til rask og enkel borddekking.
På fredag feiret vi 5 års bryllupsdag.
Når vi giftet oss, ble vi enige om at vi skulle invitere forloverene til kvelds/middag hver bryllupsdag for å markere dagen, istede for at jeg skulle bli skuffet hver 6. desember, fordi mannen hadde glemt bryllupsdagen vår :)
Rett skal være rett, jeg vet jo at faren for at jeg kunne kommet på å glemme det selv, er stor.
I en ellers travel hverdag, full jobb, 3 unger, aktiviteter og diverse gjøremål, så kommer dagen som jula på kjærringa hver gang.
I årets tilfelle, ble middagen bestemt når jeg våknet til storm denne morgenen.
Det måtte bli Flygende Jakob!
Desserten fikk jeg tips om av en kollega idet jeg forlot jobb klokken 15.40..
Conjakk marinerte bær med smeltet hvit sjokolade og dajm sjokolade, servert med vaniljeis.
Nødvendige matvarer var i hus kl. 17.00,
og siste finpuss på rydding, borddekking og legging av ungene ble gjort idet gjestene kom inn døren :)
Typisk oss :)
Vi brukte metervare fra jysk som duker i bryllupet vårt.
De fungerer like fint som duk den dag i dag.
Fint å slippe strykingen :)
Stettglass, gir litt fest stemning umiddelbart.
Ellers består pynten av julens pakkepynt.
bånd og papirstjerner er fra søstrene grene.
Juletrærne klippet jeg i fjor av gamle boksider.
Ved å lime to og to sammen, ble det små 3dimensjonale trær.
Litt kongler, og de lysglassene en har tilgjengelig, så er bordet klart for middagsgjester.
Serviettene ble raskt brettet som et trekkspill på langs,
brettet over og samlet med et bånd på enden.
Kvelden ble kjempekoselig!!
Men det er jeg sikker på at den hadde blitt UTEN at bordet hadde vært bloggbart også!
Kun takket være de FIIINE folkene i livet vårt <3
Flott, Viviann :-) Enkelt, slik jeg liker d, men samtidig stilfullt og vakkert.
SvarSlettKjempefint!!
SvarSlettHa en fin førjulstid,
Klemmer fra Jatte
Wow snakk om å jobbe godt under press?!
SvarSlettKjempefint bord♥
Gratulerer med dagen på etterskudd♥
Klem fra Charlotte