Etiketter

mandag 20. juni 2011

GRATULERER
Til min kjære mann som fyller 32 år idag :)


Han holder seg godt, er sprek og fin, og har kun fått noen få grå hår :) De kommer nok at at kona hans gir ham endel hodebry med alle sine ønsker og behov :)

Dagen hans er blitt feiret her :


Før han gikk ut for å sette opp stillas og rive den 3. husveggen, fikk han hjemmelagede kjøttkaker til middag, som er favoritten, og kake til dessert. Og det vanket også en liten gave :)

En skulle jo tro at det skulle være idiotsikkert å lage en kake bestående av kakebunn, vanilje og kremfyll og med melisglasur på toppen, men den gang ei.
Resultatet ser dere her :)
 Det er til å le seg ihel av :)
Men den var god, ungene og bursdagsbarnet var strålende fornøyd, så da er det jo greit :)


Bursdagsgaven i år var mansjettknapper fra http://www.snellaogpetronella.no/

Veldig avslørende dersom noen sjekker ham opp på byen :) Ellers har de også en dobbelt betydning, da min kjære er en Ekte MANN... :)  (Med alt hva det innebærer).
Jeg har bestilt ekstra plater med annen tekst, slik at han kan bytte teksten ut når han vil, men de kom ikke frem i tide, da de ikke var klar ennå.

Ellers er livet i hjemmet mørkt og dystert, og grunnen til det ser dere her :

Pr. nå er 2 vegger dekket med presenning.  De kjekke snekrene våre i tømrerfirma MADSEN OG HESTHAMMER A/S jobber på spreng med å skifte kledning og vinduer. I løpet av de neste dagene vil hele huset være innpakket i grønn presenning....Da er det på tide for husfruen og hennes 3 søte små å forlate hjemmet for en periode, og bo annensteds :)


Et hengerlass med materialer som skal kjøres på bosset står klart. Dersom noen trenger brensel til St. hans bål, er det bare til å komme å hente :)
1 kommentar:

  1. Hipp hurra for Torbjørn sin dag i går!!! Og eg e sikker på at kaka var kjempegod, tross at den sklei ut ;)
    Og så spennande med huset om dagane!
    Flotte mansjettknappar!! Dei har masse artig der altså! Eg har fått øredobbar av Arnstein derfra ;) Og dei e ein favoritt altså!


    Ellers e det godt at du og ungane rømme huset, så de får sjå litt lyst på sommaren :P

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen ett lite spor når du har vært innom. Dersom du ikke har egen blogg eller google konto, kan du kommentere som anonym, og skrive navnet ditt under, så vet jeg hvem du er :)