Etiketter

tirsdag 7. juni 2011

Heisann!!
Leenge siden sist nå. Det har blitt en ufrivillig bloggepause på meg etter at pc en kræsja, full i ormer, hester og gud vet hvilken andre dyr som har inntatt den... 
Den må til reperasjon, så nå har jeg sneket meg til en liten bloggings fra mannens jobb pc. hehe :)

Uken som har gått har vært travel og sosial. 
Mandagen var jeg interiørhjelp i ett nytt hus, var på bryllupspresang jakt og på skolemøte. Kvelden ble avsluttet på sykehuset hos min søster som lå å ventet på å møte bebien i magen sin.

Tirsdagen var det venninnekveld med kjempesjønne jenter. Vi spiste nachos og hadde jentestæsja dessert og kaffe. 
Kvelden ble til natt før vi avsluttet, noe som ikke er lurt når lillegull våkner før fuglene for tiden. 
Onsdagen var dermed et eneste stort JEEESP og bestod av endeløse kaffekopper for å komme gjennom en lang shoppedag.

For dem som husket kjolekrisen min, så kan jeg informere om at kjolen begynte sin ferd mot en annen farge denne dagen. 

Innfarging med klesfarge var ingen suksess, derimot er det herved oppdaget at frukt te og konditorfarge kan få uante positive følger!!! Kjolen ble fint beigerosa etter å ha blitt kokt i mange mange timer.
Kjolen ble imidlertid likevel ikke brukt i bryllupet.

Torsdagen møtte vi verdens nydeligste lille tantebarn Vilja på sykehuset. En dag gammel og pitte pitte liten!! 2752 gram og 46 cm.
Tenk at mine egne jenter har vært enda mindre enn henne... Rart å tenke på!!

Fredagen reiste vi til Skjerjehamn www.skjerjehamn.no i Sogn i bryllup til dette nydelige paret. Det ble et eventyrbryllup, nydelig gjennomført fra A til Å!! 
Omgivelsene til bryllupet var bare vakkert, se bilder på nettsiden!!! Og vi fikk tilbragt hele helgen sammen med hele vennegjengen vår. Kjempekoselig. 
MEN det mest romantiske med det hele er at disse to ble døpt i samme vann, i den samme kirken som de nå giftet seg i. Tenk at de møttes for første gang som bebier, intetanende om at de skulle dele livet sammen.  
Seremonien var vakker og personlig syns jeg. Jeg mistet litt av den på grunn av lillegull som både måtte bæsje seg ut og spise underveis, men ellers klarte han seg finfint. 
Her er vakringen min i sitt første bryllup. Mammaen er rimelig stolt av ham!!Når vi nå har tatt fatt på en ny uke, regnfull og fæl, har jeg funnet frem endel småprosjekter som skal ferdigstilles. 
Har tapetsert stuen i dukkehuset til jentene, og malt møblene idag. 
Tapeten er Pip og kjøpt som tapetprøver på www.maleributiken.se
På denne nettsiden får du bestille tapetprøver på 1 meter pr. stk til kr. 12 pr stk. Jeg bestilte 10 ulike prøver som skal brukes til ulike prosjekter. Tapetprøvene kommer fraktfritt levert. Genialt!!!

Bilder kommer etterhvert som prosjekter ferdigstilles....
Ha en fin fin uke folkens, tross regn, eventuell bank streik og andre hindringer som måtte komme :)

2 kommentarer:

  1. Mmm... desserten ser heeerlig ut!! Skjønna godt at de kosa deko ja!!
    Og kjolefarginga.. haha.. eg bøyer meg i støvet, kossen kom du på å bruka te og konditorfarge?? Genialt!!
    Og fina fina bilde av deg og gullungen!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Kjersti :) Eg leste eingång at de jekk an å farga hekladukar i te, så så satsa eg på at de jekk me kjole o :) Ellårs va de bare te å ta de en har i kjøkkenskuffene, kjolen ville jo værr ødelagt uansett viss de ikkje jekk :) Men itte litt googling på nett, så går de o an å farga kler me krystall fiolett å rødbetsaft...Blei himla fine farge av krystall fioletten, ska prøvas på ullå jentene har vokst fra, så kan lillegull arva di :)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen ett lite spor når du har vært innom. Dersom du ikke har egen blogg eller google konto, kan du kommentere som anonym, og skrive navnet ditt under, så vet jeg hvem du er :)