Etiketter

torsdag 9. juni 2011

Da er vi igang med opp pussingen av fasaden på huset!!! Jippi!!
Det er snart 4 år siden vi flyttet inn i huset vårt, og når vi kjøpte det, falt jeg pladask for de smårutete, koblede vinduene og hagen. Utover det, merket jeg meg lite med alle andre nødvendigheter som måtte gjøres for at huset skulle oppnå dagens standard.

Når vi flyttet inn, malte vi vegger og tak i hele husets 4 etasjer med hvitmaling. (Eller rettere sagt så leide vi noen polakker til å gjøre det :) )
I etterkant har vi revet kjøkken og bad og laget nytt, laget vaskerom, og pusset opp soverommet til jentene.
Nå står gangen for tur, samt maling og nytt gulv i stuen.
Flaks for mannen at han skal reise i nordsjøen nå fremover mot jul. Da har han hele 4 uker å jobbe hjemme etter en tur :) Mohaha:)

Huset er fra 1918, og det ytre på huset er orginalt fra den tid. 
Dette betyr at det har vært KALDT på vinteren. Ingen isolasjon i veggene :) 
Vi har installert 2 varmepumper og fyrt i 2 ovner når det har vært som kaldest, og da er det rimelig greit :)
På det kaldeste de to siste vintrene, har vi kunnet skrape kjøkkenvinduet på innsiden, men det er når vi står opp om morgenen og ikke har fyrt i ovnen :) Lovely!!
Nå skal husets ytre få ny kledning, nye vinduer OG isolasjon. Gleeder meg til vinteren, da skal jeg sitte inne i t-skjorte og uten tjukke sokker :) OPTIMIST!!

Mannen har revet den ene veggen inn til tømmeret, og vi er klar for at snekrene skal komme på Tirsdag!!!
Tjoho!!

2 kommentarer:

  1. Leste du reportasjen i Hgsd. avis om støtten folk kan få til opppussing av gml. hus? Tror det var i onsdagsutgaven, men vet jo ikke om det gjelder deres hus.

    SvarSlett
  2. Ja eg leste de. Men eg tror ikkje me komme i kategorien, for vårt ekje verneverdig. Men de skade ikkje å sjekka da. Så de ska eg jørr:)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen ett lite spor når du har vært innom. Dersom du ikke har egen blogg eller google konto, kan du kommentere som anonym, og skrive navnet ditt under, så vet jeg hvem du er :)