Etiketter

tirsdag 9. august 2011

Halloooo!!!

Nå var det kjempelenge siden jeg har blogget. Ha visst hatt sommerferie fra det meste.
Den siste mnd, er brukt på å få orden på huset inne og ute etter at kledning og vinduer er skiftet og familien har vært på flyttefot i 3 uker, vi har vært litt sosiale og fått møtt mange kjekke mennesker, vært på småturer i nærområdet, dratt  på sørlandsferie, lest MASSE interiørblader og bare kost oss og vært familie.

Nå er sommeren på hell, og jeg merker at inpirasjonen og lysten til å sette igang med prosjekter kommer snikende. Masse planer for hva som skal lages og gjøres ligger klar, og jeg gleder meg til å begynne!!

Tenkte jeg skulle vise litt fra det første ferdigstilte prosjektet mitt.

Barnerommet til lillegull.

Han sover sin første natt på eget rom i natt, og mammaen kjenner at hun allerede savner å ha den lille varme bylten sovende i sengen ved siden av seg.
Men, fakta er det at den lille varme bylten ikke har sovet så mye i sengen ved siden av. Jeg som har vært veldig bestemt på at vi ikke skal samsove, endte med nettop det ganske fort i håp om at det skulle hjelpe. Lillegull er en veldig sosial liten kar, og liker både å være våken på natten, tidlig om morgenen og store deler av dagen.
Derfor får han nå eget rom, i håp om at han skal sove søtt gjennom hele natta :)


Wall stickeren er bestilt hos Simle shapes. com. Likte den kjempegodt!!! Fant linken til butikken på foreldremanualen :)
Den kom i en million deler, så det tok sin tid å sette den sammen!!


To små blåfugler har landet på sengekanten


Lystett rullegardin fra Living og puff til leker fra Ikea
Uroen over stellebordet har jeg vist før. Denne er Lillegull veldig fornøyd med :)


Lesekrok, ammekrok, kosekrok eller hvilekrok for en alltid sliten mamma :)...


Lampen i taket har Lillegull fått i fødselsgave av et vennepar av oss :)


Krukke til tuttene. Hver side har ulike figurer, og det er plass til en tutt i munnen på hvert dyr. Fra Hødnebø.

Det gjenstår fortsatt litt detaljer som bilder og småting før rommet er helt ferdig, men forhåpentligvis er det mulig å sove søtt der likevel :)

Her er lillegull i sitt dagligdagse humør. Mammas lille vakring!!!Ha en fin kveld :)


4 kommentarer:

 1. Suuuperfint ble det :) Lykke til med å få liten til å sove natta igjennom ;)

  SvarSlett
 2. Så fantastisk flott det blei!!! Ser me har litt samme smak på ting ;) Oda har og sauskinn på golvet, godt for mamma som sleppe å stå på det kalde gulvet om natta! Har nesten lik korgstol og tallerkenhylle. Og smokkeboksen står på ønskelista, og har stått der siden jul. Den blir stadig nedprioritert for andre meir nyttinge ting.
  Lekkertsmekkert va rommet te gullet dekans!! Og det herliga bilde av an då! Ska sjarmera mange jenter han der altså!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk jenter :)Mangle fortsatt litt ting, bilder å div, men e ganske fornøyd :) Ja han e sjønn Kjersti :) Eg e kansje ikkje rett person te å uttala meg om de da :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen ett lite spor når du har vært innom. Dersom du ikke har egen blogg eller google konto, kan du kommentere som anonym, og skrive navnet ditt under, så vet jeg hvem du er :)