Etiketter

lørdag 14. april 2012

URØRT

Norske interiørblogger har en utfordring gående til oss "nye og urørte" bloggere.
De skriver:

Hvis du har en blogg som er ny, eller en som ikke er så ny, men som ikke har vært med så mye her inne? Legg inn en link til ditt ABSOLUTT BESTE BILDE i linkyen under, så skal vi plukke frem noen URØRTE hver måned.

Jeg tenker at min blogg er relativt urørt.
Jeg har blogget i snart ett år, har ikke vært med på så veldig mange utfordringer eller konkurranser ennå og er ikke medlem inne hos NIB. (men de tar heller ikke opp nye medlemmer om dagen, siden de jobber med å utbedre bloggen sin) 

Når jeg startet å blogge, gjorde jeg det først og fremst med tanke på venner og familie, men etterhvert har jeg sett at ved å blogge jevnlig, kommentere hos andre og delta på konkurranser og utfordringer, så vokser leser tallene, kommentarene og følgermassen.
Det er veldig gøy!!!

Derfor lager jeg nå dette innlegget, som blir mitt bidrag til URØRT utfordringen :)

Jeg har litt problemer med å velge ut mitt absolutt BESTE interiørbilde. Derfor har jeg satt sammen noen bilder av de tingene og stedene i huset jeg er MEST fornøyd med.
Begynner med bildet nedenfor.

Ha en fin lørdag :)
KlemVivian :)

7 kommentarer:

 1. Hei! Jeg har sendt deg en bloggaward, fordi jeg synes bloggen din er nydelig. Utrolig flotte bilder, kreative tekstil og løsningsvalg, og nydelige fargevalg. Nydelige rom, jeg likte alle sammen. Fant deg gjennom "Urørt",og fallt helt for bildet du la ut. Legger meg som følger! Klem

  SvarSlett
 2. Så nydeleg blogg du har. Trur ikkje eg har vore innom her før, men kjem definitivt igjen. Legg meg til som følger og med det sama. Fin søndag til deg :-)

  SvarSlett
 3. when can i move in? it's absolutely lovely, and i'm your newest follower. hope you'll follow back.

  michele

  SvarSlett
 4. SÅ fint dere har det ;oD Elsker trestammene og puta med fugler!
  Herlig barnerom også ;o)))))
  Ha en flott uke ;o))
  Klemmer Elisabeth

  SvarSlett
 5. Fant deg på nib blant urørte og ditt bilde fanget oppmerksomheten min. For en herlig blogg og et nydelig hjem du har. Elsker stilen din og bruken av naturmaterialer. Her vil jeg følge med videre og legger meg til som følger.

  Ønsker deg en flott mandagskveld!

  SvarSlett
 6. Sååå fine bilder Vivvi. Eit koslig hjem du har.
  Og det kule prinsesse- skapet...wow :)

  Dette kan du Vivvi :)

  Ha ein fin dag,
  Henriette

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen ett lite spor når du har vært innom. Dersom du ikke har egen blogg eller google konto, kan du kommentere som anonym, og skrive navnet ditt under, så vet jeg hvem du er :)