Etiketter

torsdag 1. desember 2011

Første dag i siste måned :)


1. Desember!!!

Første dag i siste måned, og snart er året omme....
Dagen her hjemme startet med sjokoladekalender for jentene.Kalenderen lagte jeg i fjor etter inspirasjon og hjelp fra en fantastisk kreativ venninne. 24 esker fyrstikker i hvert hus, og under taket gjemmer luke 24 seg, med fullt av godteri :)

Pakke kalenderen som jeg viste i forrige innlegg, får jentene pakke opp etter vi har spist middag :) Det har vært en vindfull og regnfull Torsdag 1. desember. Trampolinen er fortøyd i et tre, alt granbar og kongler som ble innsamlet på siste skogtur har blåst bort og regnet har tidvis strømmet ned...
Perfekt innevær!!

Denne dagen har jeg viet til å gjøre en god gjerning.

Jeg ryddet på loftet igår, hvor det var nermerst  umulig å bevege seg! Det komplette kaoset burde selfølgelig vært festet til film, men det ville muligens tatt seg dårlig ut for ryktet mitt....
Vi har et loft med full takhøyde og med veldig god oppbevaringsplass og det er veldig lett å bare bære alt du ikke trenger der og da rett opp noen trapper, så er det ute av syne....

Etter timevis med rydding, organisering og sortering var halve lofts gulvet dekket med sekker fylt med klær, sko, leker og barneutstyr.

Disse kjørte vi idag til Stiftelsen KPK- Ukraina, som du kan lese mer om her : https://www.facebook.com/#!/groups/150206991672519/

Det føles godt å tenke på at noen som ikke har vår egen materielle velstand, kan få nytte av våre avlagte, for små eller utdaterte klær og sko.
At en liten jente eller gutt kan finne trygghet og trøst i en myk og lodden liten bamsevenn, en venn som kan holde på de innerste hemmelighetene eller som helt uforbeholdent er der i gode og vonde stunder.

Det finnes selvfølgelig mange gode formål en kan støtte, både i vårt eget land, og i andre land. Denne gangen falt valget på barn og voksne i denne byen, i håp om at vårt bidrag kan spre litt glede og hjelpe dem gjennom en kald vinter eller lette en ellers vanskelig situasjon ørlite grann.

En tankefull Vivvi ønsker alle der ute en fin kveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen ett lite spor når du har vært innom. Dersom du ikke har egen blogg eller google konto, kan du kommentere som anonym, og skrive navnet ditt under, så vet jeg hvem du er :)